Magnetski list Trocar

101.008 Laparoskopski magnetni listić od nehrđajućeg čelika Kruti trokari dolaze u četiri različite veličine promjera (3, 5,5, 10,5 i 12,5 mm) i uobičajene duljine 95 mm i kostimiranih duljina, u međuvremenu štit, piramida, stil za navoje. Optimalna raspodjela težine uravnotežuje trokar kada ...

Detalji o proizvodu

101,008

Laparoskopski magnetni list od nehrđajućeg čelika


Kruti trokari dolaze u četiri različite veličine promjera (3, 5,5, 10,5 i 12,5 mm) i uobičajene duljine 95 mm i kostimiranih duljina, u međuvremenu štit, piramida, stil za navoje.

Optimalna raspodjela težine uravnotežuje trokar kada se umetne u trbuh. Dizajn niskog profila veličine 3,5 mm i 5 mm idealan je za primjenu u pojedinačnim postupcima. To nudi mogućnost odabira između obturatora za jednokratnu uporabu, dilatacije bez upotrebe i potpuno ponovnog korištenja.

Naši višekratni trokari dramatično smanjuju troškove i otpad po slučaju u usporedbi s potpuno slobodnim trokarima, što osigurava brzi povrat i visok povrat ulaganja.


Hot Tags: magnetni list trocar, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, jeftini, cijena, na lageru, kupiti popust

Upit

You Might Also Like